Fortællinger om skam og stress, psykologisk tryghed på jobbet.

Hvordan føles stress?

Det taler jeg med mine gæster om i Samtaler fra skammekrogen. Og hvordan føles stress så? Det er jo ikke skamfuldt at få stress, men det er skamfuldt ikke at slå til, ikke kunne klare mosten, at lave fejl, at blive mistænkeliggjort eller på anden vis ikke kunne bunde.

Alt dette fortæller mine modige gæster om i skammekrogen, dyk ned i et univers af skamfortællinger, og få modet til at stå ved dig selv.

 

Genkend symptomerne på stress

Jeg tror på, at vi bliver meget bedre til at håndtere stress, når vi kender symptomerne på stress, og erfaringen viser, at vi går alt for længe med stress, inden vi beder om hjælp.

Skam holder os fast, for vi tror vi skal klare det hele, stå model til det hele, eller være fejlfri og perfekte. 

Læs om stress og behandling her

Hvordan føles stress?

Dyk ned i de mange fortællinger om skam og stress.

Gæsterne i skammekrogen er mennesker fra mange forskellige erhverv, og de deler generøst af deres erfaringer.

Målet med podcasten er, at vi skal blive bedre til at stoppe op og tale om stress, inden vi bliver syge af det. At vi skal få et sprog for det, så vi kan handle proaktivt.

Stress er ikke et individuelt problem, og jeg tilbyder hjælp til organisationer, så de kan få den gode dialog igang mellem medarbejdere og ledelse, og ad den vej, få en større psykologisk tryghed i arbejdsmiljøet. Læs om de foredrag, workshops og dialogredskaber jeg tilbyder her.

Har du en fortælling du vil dele i skammekrogen, et spørgsmål eller et tema du gerne vil belyse. Så ring eller skriv.